06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

Workshop

100% Puur Vrouw

Het bewust omgaan met je huid door middel van natuurlijke huidverzorging en pure biologische voeding.

De huid is het grootste orgaan dat je meedraagt en het heeft meerdere belangrijke functies. Het beschermt, reguleert, signaleert en herkent alle invloeden van buitenaf. Al deze functies worden aangestuurd door je voedingsinname van vitamines en mineralen. De processen die in je huid gebeuren is geniaal.

Hoe kun je nu zo bewust mogelijk omgaan met je huid?

In de winkels staan de mooiste huidverzorgingsproducten met prachtige kleuren, namen, geuren en beloftes. Hoe weet jij nu of die beloftes waar zijn die staan beschreven. ?

Vraag jij jezelf weleens af of die parfumstoffen wel goed zijn voor jouw huid?  En vraag jij jezelf ook weleens af waarom je droge huid/ gevoelige huid/ vette huid blijft bestaan ondanks je aandacht voor je huidverzorging ?

Huidverzorgingsproducten hebben een effect en invloed op jouw huid. En welke dit zijn vertel ik je graag tijdens deze workshop ‘100% Puur Vrouw’.

Gezonde voeding is belangrijk voor ons als mens. Maar zou je met voeding ook je huid kunnen ondersteunen? Of zou je zelfs met voeding het huidverouderingsproces kunnen vertragen? Hebben bestrijdingsmiddelen nu wel of geen effect op jouw als vrouw? Je hoort toch steeds meer geluiden dat je omgeving invloed heeft op je vrouwelijke hormonen.  Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens deze training. 

Deze workshop gaat jou inzicht geven in:

 

  • Huidverzorging in het algemeen
  • De cosmetica ingrediënten begrijpen
  • Wat is gezonde voeding?
  • Omgevingsinvloeden voor je als vrouw
  • Voeding speciaal voor de huid
  • Je eigen huidverzorgingsproducten kunnen analyseren

Na de training kan je met alle adviezen zelf aan de slag naar een stralende 100% Puur vrouw.

Natuurlijke huidverzorging en Gezonde voeding geven een stralende huid en gezondheid

Mijn doel van de workshop

Ik zie veel vrouwen langdurig met huidproblemen. Zij proberen veel verschillende producten en therapieën uit. Alleen zijn dit vaak tijdelijke oplossingen voor de huid.

Verder merk ik dat we nog veel kunnen leren over de ondersteunende rol van voeding voor de huid. Onze voeding geeft de huid de vitamines die zij nodig heeft. Dus als het voedingspatroon wordt aangepast, verbetert de huid.

Er worden in huidverzorgingsproducten zoveel ingrediënten verwerkt die jou als vrouw helemaal uit balans brengen. Dit wil ik zo graag helder aan iedereen maken, er worden zoveel ingrediënten gebruikt die echt geen toevoeging hebben voor de huid. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen zoals jij te bereiken met mijn kennis.

 Belangrijk: corona maatregelen

Op de locatie kunnen wij met zijn allen de corona maatregelen naleven. De maatregelen veranderen zo snel, dat het soms bijna niet bij te houden is. We proberen positief te blijven denken en door te gaan met leuke workshops te organiseren. 

Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de workshop zonder risico. Ik snap dat je afwachtend bent, maar als je graag mee wil doen, laat het dan gewoon weten, dan zet ik je op de lijst. We kijken samen tegen die tijd of de workshop kan doorgaan of dat we hem moeten verplaatsen.

Waar ga ik deze training geven?

 

Deze training ga ik geven in Boerderij de Groene Wij in Zoetermeer. Deze prachtige plek geeft de ruimte om met 10 mensen deze training te volgen. Er zal koffie & thee met een gezonde versnapering klaar staan. 

Je kunt je aanmelden onder aan de pagina. De training duurt van 12.30 tot 16.30 en vindt plaats op datum zondag 25 april 2021. De investering is 37,- euro. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur (inclusief een ideal betaal link). 

Ik heb er enorm veel zin in en zie je graag!
Stralende groet, Els van der Kleij

Datum: zondag 25 april 2021
lokatie: Stichting Groene wij in Zoetermeer
Adres: Voorweg 112
2715 NG Zoetermeer