06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

Praktijk Bloos

Prijslijst

Behandeltraject op maat

Wanneer je huid uit balans is geraakt heeft het extra aandacht nodig voor haar herstel. Dit doe je met een behandeltraject van Bloos. De duur van een traject is afhankelijk van wat de huid nodig heeft. Ze hebben minimaal een duur van 3 maanden.

Na de huidanalyse wordt een Pre sreening onderzoek; de SKB test uitgevoerd en een voedingsanalyse. Dit onderzoek geeft aanwijzingen waar het probleem vandaan komt. De voedingsanalyse houdt in dat je gedurende 5 dagen je voeding bij gaat houden om hierna een voedingspatroon op maat te maken. Stapsgewijs ga je hiermee aan de slag.  Nadat de oorzaak bekend is wordt er een traject opgesteld voor jouw huid. 

De huid wordt behandeld met  meerdere gezichtsbehandelingen. Deze worden uitgevoerd met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Gedurende het traject wordt je de huid extra ondersteund met voedingssupplementen en therapeutische etherische oliën.

Investering vanaf 697,00

Behandeling Puur Gevoelig

Een gevoelige huid met als oorzaak eczeem of een allergie wil je met alle voorzichtigheid behandelen. Deze behandeling verzorgd en kalmeert de gevoelige huid zonder heftige synthetische ingredienten. De behandeling wordt uitsluitend op basis van etherische oliën en plantenoliën behandeld.

De behandeling bestaat uit een reiniging, een lichte scrub, eventueel epileren. Hierna volgt een kalmerend masker en een voedend masker. Dit is wordt aangepast aan uw huidtype.

Duur 1.15 min.  Prijs 89,50

Behandeling Puur Natuur

Een gezichtsbehandeling met alleen maar natuurlijke ingrediënten, denk aan een granenpeeling en een vruchtenmasker van puur fruit. Uw huid wordt behandeld met natuurlijke producten op basis van etherische oliën. Na deze behandeling voelt uw huid heerlijk zacht en ziet er prachtig uit.

De behandeling bestaat uit een reiniging, een granenpeeling, eventueel epileren. Hierna volgt een stimulerend masker en een voedend vruchtenmasker. Dit is wordt aangepast aan uw huidtype.

Duur 1,5 uur  Prijs 97,00

Behandeling Puur Balans

Even ontspannen? Neem dan deze heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. De geuren en de massages geven uw even een rustmoment voor jezelf.

De behandeling bestaat uit een voetenmassage, handmassage, reiniging, een granenpeeling, eventueel epileren. Hierna volgt een stimulerend masker en een voedend vruchtenmasker. Dit is wordt aangepast aan uw huidtype. Als afsluiting van deze heerlijke behandeling krijgt uw een ontspanningsmassage van het gezicht inclusief de shaitsu drukpunten.

Duur 1.75      Prijs 107,50

 

Behandeling Puur Stimulerend

Dit is de behandeling Puur Natuur plus een stimulerende bindweefselmassage. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor alle huidprocessen optimaal worden geactiveerd. Met als resultaat een huidversteviging en huidverbetering puur natuur.

De behandeling bestaat uit een reiniging, een speciale granenpeeling, eventueel epileren. Hierna volgt een stimulerend masker en een voedend vruchtenmasker. Dit is wordt aangepast aan uw huidtype. Als afsluiting van deze heerlijke behandeling krijgt uw een stimulerende bindweefselmassage

Duur 2 uur  Prijs 147,00

 

Behandeling Acne 

Heb je weleens gevoelt wat etherische olien kunnen betekenen voor een huid die last heeft van verstoppingen, roodheid, ontstekingen? Probeer deze gezichtsbehandeling en je zult snel een huidverbetering zien.

Bij de start van de behandeling wordt eerst een huidanalyse afgenomen. Hier nemen wij samen de wensen door en bekijk ik de huid om te bepalen wat het nodig heeft betreft de producten.

De behandeling bestaat uit een reiniging en een lichte scrub. Hierna volgt het schoonmaken van de mee-eters en ontstekingen met als afsluiting een voedend masker.

Duur 45 min  Prijs 67,50

 

Behandeling Puur Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stimulerende doorbloedende massage op het gezicht. Dit geeft op dat moment een heerlijke ontspanning doordat alle spieren gemasseerd worden. Het belangrijkste effect is dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor alle huidprocessen worden verbeterd. Dit geeft een huidversteviging, huidverbetering en een gezonde glans op je huid.

Bij een traject van 8 bindweefselmassage krijg je gratis 1 gezichtsbehandeling Puur natuur van mij.

Duur 45 min  Prijs 62,50 

 

Behandeling Elektrisch Ontharen

 

Last van haartjes op de kin of bovenlip? Door middel van elektrisch ontharen kun je deze semi permanent verwijderen. Met deze techniek kan je zowel de donkere haren als blonde, grijze of rozige haren verwijderen.

Ik werk met het apparaat Apilus, met dit apparaat kan ik effectief werken maar vele malen minder pijnlijk dat de ouderwetse apparaten. Dit omdat dit apparaat sneller kan werken en hierdoor is het mijn pijnlijk voor u.

30,00 euro per 15 min

Behandeling Litteken

 

Een litteken kan vervelende klachten geven zoals pijnklachten, jeuk, strak gevoel en zichtbare roodheid. Door middel van littekenmassage kunnen deze klachten verminderd worden. De tijdsduur van de massage varieert van 15 tot 30 minuten.

Thuis masseer je dagelijks het litteken met een speciale littekenolie. 

Duur 30 min   45 euro 

Behandeling Camouflage/Visagie 

Er zijn soms momenten dat je graag even extra make-up wilt dragen omdat je bijvoorbeeld een mooi feest hebt. Het kan ook dat je dagelijks een comfortabele -make-up wilt dragen omdat je bijvoorbeeld nog rest littekens hebt van in verleden acne. Met dit natuurlijke make-up merk ZAO kun je huid mooi maken en verzorgen tegelijkertijd.  

Duur 1 uur  Prijs 72,50

 

Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer | 06 – 538 55 006

Contactformulier

Download
mijn gratis e-book:

‘Het Stappenplan naar een
Stralende Huid’