06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

Online agenda

Zelf een afspraak inplannen bij mij in de praktijk?

Al een tijdje loop je met vragen rond over je huid. Jouw huid die steeds vaker gevoeliger reageert op producten. Je acne ontstekingen blijven maar terugkomen. Je huid voelt ruw aan, jeukt en is regelmatig heel pijnlijk. Iedere dag kijk je in de spiegel en zou je zo graag een gladde en blozende huid willen hebben. Je hebt al zoveel geprobeerd en je wilt dit niet langer.

Maak dan nu een afspraak voor een huidanalyse. Door deze huidanalyse ontdek je wat het probleem is van je huid en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na deze huidanalyse stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw huidproblemen en jij weer blij wordt van jouw huid. 

Spelen deze vragen door je gedachten?

  • Wat zou nu helpen voor mijn acne?
  • Ik wil van mijn eczeem af maar wil ook geen hormooncrème meer gebruiken?
  • Die pigmentvlekken op mijn wangen worden nu toch zichtbaarder, hoe erger voorkomen?
  • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn huid?
  • Waarom reageert mijn huid nou zo snel op producten?
  • Al een tijdje slecht gegeten, zou mijn huid nu daarom weer geïrriteerd raken?
  • Mijn huid reageert niet fijn op deze producten, hoe komt dat nou?

Natuurlijke huidverzorging

Je wilt graag je huid op de beste manier verzorgen, alleen slaag je er niet in om prettige huidverzorgingsproducten te vinden.  In de afgelopen jaren heb je al veel geprobeerd en niets helpt; of het nu hele dure of hele goedkope producten zijn. Als je op internet gaat zoeken wordt er zoveel geschreven over wat te doen bij een beschadigde huid.  Tips van ‘smeer citroen op de huid’ tot ‘smeer vaseline op je droge huid’.  Nu gebruik je verschillende producten door elkaar in de hoop op een comfortabele huid. 

Wanneer je een tijdschrift leest staan er verschillende berichten in over voeding. De ene keer heeft chocola wel effect op je huid en de andere keer moet je vooral zuivel vermijden. Wat is hiervan nou waar? Je merkt soms wel dat je huid reageert op wat je gegeten hebt. Zou het toeval zijn geweest. Ben je nog aan het zoeken welke voeding jouw huid kan ondersteunen?

 

In mijn praktijk gebruik ik bewezen methodes om jouw huid weer te laten stralen.  Door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en ondersteuning van gezonde voeding.

Deze  biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten, zoals Sociéte Provençale d’Aromathérapie en Les  Gavots, kunnen de huid namelijk echt ondersteunen, verzorgen en herstellen. Dit geeft jouw huid weer de veerkracht en balans terug voor een stralende huid.

De huidverzorgingsproducten worden op maat gemaakt en afgestemd aan jouw huidconditie.

“Hoe bijzonder is een gezichtsbehandeling met een masker waar twee kilo fruit in zit?”

Puur natuur!

Merk je dat je huid in vicieuze cirkel zit? Dat perioden van onrust en rust elkaar afwisselen?

Het is nu tijd voor verandering!

Het heeft lang genoeg geduurd en het is nu tijd voor een oplossing voor de langere termijn!

Maak nu een afspraak voor een huidanalyse in mijn praktijk. De huidanalyse duurt gemiddeld 1 uur en de investering is 27,- euro. Door deze huidanalyse ontdek je wat het probleem is van je huid en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na deze huidanalyse stel ik je een behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw huidproblemen en jij weer blij wordt van jouw huid.

In een behandeltraject zitten een aantal behandelingen die zijn afgestemd op jouw huid. Het traject wordt ondersteund met op jouw huid afgestemde huidverzorgingsproducten en etherische oliën. In het traject nemen wij jou voedingspatroon onder de loep. Vervolgens krijg je van mij een voedingsplan afgestemd voor jouw huid en lichaam.

Maak direct een afspraak voor jouw huidanalyse om zo snel mogelijk een stralende huid te krijgen!

Neem contact op om een afspraak te maken: