06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

Huidverzorgingsritueel

door | jan 12, 2021 | 0 Reacties

De huid komt de hele dag in aanraking met zijn omgeving denk aan straling, zon, weer, make-up en viezigheid van de lucht. Verder raken wij ons gezicht gedurende dag aan. Dit zijn één van de redenen waarom je dagelijks de huid moet verzorgen.

Heb jij al een huidverzorgingsritueel?

Waarom is dat zo belangrijk?

Het dagelijks verzorgen is belangrijk voor de huid omdat je zo de huid ondersteunt in zijn functies. In de nacht herstelt je huid en scheidt het diverse afvalstoffen uit. Overdag komt de huid in aanraking met zijn omgeving. Om deze reden is altijd stap 1 van je huidverzorging de reiniging. Hiermee verwijder je de make-up en de afvalstoffen.

Wanneer je dit niet regelmatig doet kan de huid uit balans raken. Er ontstaan bijvoorbeeld verstoppingen of allergie bultjes. Dit hangt af van je huidtype. Oog make-up dat te lang blijft zitten kan geïrriteerde ogen of zelfs oogontsteking als gevolg hebben.  Dit zijn enkele voorbeelden waarom het zo belangrijk is om dagelijks een huidverzorgingsritueel te hebben.

Start er nu mee, print mijn checklist uit en ga ermee aan de slag.

Klik op deze link om de checklist te lezen >>>>  Mijn huidverzorgingsritueel

Wil je graag mijn hulp in het ontwikkelen in een eigen huidverzorgingsritueel?

Plan een huidanalyse in bij mij in de praktijk.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 3 thuis verzorgingsadviezen voor de acne huid - Praktijk Bloos - […] je graag een checklist hebben voor je dagelijkse huidverzorgingsritueel? Zie hier de […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *