06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

5 vragen voor een gezichtsbehandelingen

door | nov 28, 2019 | 6 reacties

Iedere vrouw wilt graag de beste huidverzorging en zoekt de beste behandeling voor haar huid. Ik kom in mijn praktijk steeds vaker vrouwen tegen die een heftige behandeling hebben gehad voor een huidverbetering. Voorbeelden van deze behandelingen zijn een chemische peeling of een laserbehandeling. Helaas zie ik daardoor de complicaties die na deze behandelingen zijn opgetreden. Hun huid heeft als gevolg extra pigmentatie, littekens of roodheden ontwikkeld. Sommige durven na deze behandelingen geen behandelingen meer te ondergaan terwijl hun huid juist nu wat liefde nodig heeft.

Soms vraag ik mij dan af ‘ waarom wordt er zoveel risico genomen met de huid? De huid is ons grootste orgaan. Hier moeten wij lief en zorgzaam mee omgaan. Onze huid heeft veel belangrijke functies, zoals het regelen van de temperatuur en ons lichaam beschermen tegen invloeden van buiten. Deze functies zijn enorm belangrijk voor een goed functionerend lichaam. Het heeft zelfs het vermogen om onze geluk hormonen, onze vitamine D aan te maken. Dit zijn toch al genoeg redenen om zorgzaam om te gaan met de huid.

Wanneer je op zoek bent naar de beste gezichtsbehandeling voor je huid.

Stel jezelf dan een paar vragen voordat je een keuze maakt.

 1. Wat doet deze gezichtsbehandeling precies met mijn huid?
 2. Welke risico’s zijn er voor mijn huid van deze gezichtsbehandeling?
 3. Hoelang duren de complicaties op mijn huid van deze gezichtsbehandeling?
 4. Wat zijn op lange termijn het resultaat voor mijn huid?
 5. Wil ik dit voor mijn huid?

Natuurlijk begrijp ik dat je een huidverbetering wilt. De reden kan bijvoorbeeld zijn dat jij ; je oude acne litteken of overbeharing of donkere pigmentvlekjes of rode vlekjes op je huid hebt die je wilt verminderen. Alleen realiseer je dat de huid is een levend orgaan is en het bepaalt zelf hoe het op een bepaald moment reageert. Mijn mening is behandel de huid op een natuurlijke manier en geef het de beste voeding om te stralen.

Je ziet vaak dat er risicovolle behandelingen worden uitgevoerd, maar er wordt totaal niet gekeken naar de leefstijl van een persoon.  Voorbeelden van vragen vooraf’;

 • Krijgt haar huid wel genoeg vitamines binnen door de voedingspatroon?
 • Hoe is de vetbalans van Omega 3 en omega 6 van de persoon? Teveel inname van omega 6 voedingsstoffen zorgen ervoor de huid in de ontstekingsfase blijft hangen.
 • Wat is haar leefstijl?
 • Wat is haar conditie van de huid?

Dit zouden weleens redenen kunnen zijn waardoor er complicaties kunnen optreden van risicovolle behandelingen.

Als ik je nou vertel, dat je de huid ook op een natuurlijke manier kunt verbeteren en verzorgen. De natuur heeft onze huid zoveel te bieden om het te laten stralen. De natuur staat vol met bloemen en planten. Ze zien er prachtig uit, maar dit is niet de enige eigenschap die ze hebben. Ze kunnen onze huid heel goed verzorgen. Een paar bijzondere voorbeelden; Aloe Vera kan de huid kalmeren wanneer het geïrriteerd is geraakt. Jojoba olie geeft de huid weer zijn vet terug, het lijkt op ons eigen talg wat de huid soepel houdt.

In mijn praktijk behandel ik de huid met twee prachtige merken Societe Provencale d Áromatherapie en Les Gevots. Deze twee merken bevatten onder andere de werkzame ingrediënten van etherische oliën en plantenoliën. Etherische oliën hebben het vermogen om door de huidlagen heen te gaan. Zij hebben een activerende werking om de huid in de balans te krijgen. Plantenoliën hebben het vermogen om de opperhuid te verbeteren en versterken. Dit zijn nog maar 2 van de vele werkingen die deze producten kunnen betekenen voor jouw huid.

Wanneer je huid de juiste voedingsstoffen krijgt, heeft het het vermogen om te herstellen en weer te stralen. Het heeft even de tijd de nodig om te herstellen maar dan heb je wel een huidverbetering zonder complicaties en een oplossing voor de langer termijn.

UITNODIGING GRATIS HUIDANALYSE

Wil je zelf eens ervaren wat de natuur kan betekenen voor jouw huid?

Maak dan snel een afspraak voor een gratis huidanalyse in mijn praktijk

Gratis huidanalyse

 

6 Reacties

 1. Femke

  Dank voor je mooie blog Els! Super leerzaam en waardevolle tips over wat de natuur voor je huid kan betekenen. Ik smeer eigenlijk nooit/nauwelijks iets op mijn huid.

  Antwoord
  • Els van der Kleij

   Dank je wel Femke. De natuur kan onze huid zo goed verzorgen. Je mag het altijd eens komen ervaren 🙂

   Antwoord
 2. Antoinette

  Ik vind het altijd lastig om te kiezen. Fijn dat je uit de natuur-genezing werkt… En super te lezen. Veel moois! Antoinette

  Antwoord
  • Simona Van Leeuwen

   Zo Els, wat een leerzame en uitgebreide blog heb je geschreven. Bedankt voor je uitleg. Heel veel succes met je bedrijf en weet zeker dat je veel klanten krijgt. Je geeft wel veel info weg.
   Gr Simona

   Antwoord
   • Els van der Kleij

    Graag gedaan Simona. Ik deel graag mijn informatie 🙂

    Antwoord
  • Els van der Kleij

   Dank je wel Antoinette

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *