06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

Behandelingen 

Verwen jezelf met producten uit de natuur

In ons leven willen wij als vrouw een hoop ballen in de lucht houden; ons gezin, een carrière, minimaal 2x sporten per week, leuke dingen doen met vrienden en ergens nog een beetje Me time. Als we het druk hebben zijn we snel geneigd om juist onze gezonde leefpatroon los te laten. We gaan ongezondere dingen eten en ons vaste beauty ritueel gaat naar de achtergrond.

Het resultaat is zichtbaar vermoeidheid, moeilijk ontspannen en de huid gaat ook tekenen van vermoeidheid geven. Iedereen reageert hier anders op. Een droge huid word nog droger en kan wat geïrriteerd worden. een normale huid kan juist weer wat vetter worden en er ontstaan wat pukkeltjes. Na langdurige stress kan de huid ook sneller verouderen.

 

Download
mijn gratis e-book:

‘Het Stappenplan naar een
Stralende Huid’

Voorbeeld behandelingen in mijn praktijk:

De gezichtsbehandeling Puur Natuur

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • een granenpeeling, deze maakt de huid heerlijk zacht.
  • Een vruchtenmasker, 2 kilo echt fruit op je huid. Geeft de huid de vitamines die zij nodig heeft

De gezichtsbehandeling Puur Balans

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • Een stimulerend kleimasker
  • Een heerlijke massage met voedende crème en olie. Geeft jou eindelijk de ontspanning die je nodig hebt.

De gezichtsbehandeling Puur Stimulerend

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • Een stimulerend masker met etherische oliën
  • Een bindweefselmassage, dit stimulerend jou huid om weer te verstevigingen

Wanneer er een huidprobleem optreedt kan het een onderliggende oorzaak in het lichaam hebben. Een voorbeeld hiervan is een rommelige pijnlijke buik wat wordt veroorzaakt door een disbalans in de darmen.  Bij langdurige darmklachten kunnen er als gevolg eczematische klachten ontstaan. Of bijvoorbeeld bij acne klachten kan een verkeerd voedingspatroon de acne verergeren of in stand houden. Door niet alleen naar het huidprobleem te kijken maar ook naar de onderliggende oorzaken kan het huidprobleem echt aangepakt worden. 

In tijden van drukte is het juist zo belangrijk om lief voor jezelf te zijn. Geef jezelf gezonde voeding en ontspanning door een gezichtsbehandelingen met alleen maar natuurlijke producten.

Door weer goed voor jezelf te zorgen krijg je weer de balans terug. Hierdoor krijgt je lichaam weer energie en je huid gaat weer stralen.

In mijn praktijk gebruik ik bewezen methodes om jouw huid weer te laten stralen.  Door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en ondersteuning van gezonde voeding. Deze  biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten,  Sociéte Provençale d’Aromathérapie en Les  Gavots, kunnen de huid namelijk echt ondersteunen, verzorgen en herstellen. Deze twee merken bevatten onder andere de werkzame ingrediënten van etherische oliën en plantenoliën. Etherische oliën hebben het vermogen om door de huidlagen heen te gaan. Zij hebben een activerende werking om de huid in de balans te krijgen. Plantenoliën hebben het vermogen om de opperhuid te verbeteren en versterken. Dit zijn nog maar 2 van de vele werkingen die deze producten kunnen betekenen voor jouw huid.