06 – 538 55 006 | Praktijk Bloos | Oranjelaan 5 | 2712GA | Zoetermeer

Behandelingen & Trajecten 

Elke vrouw verdient een huid waar ze blij van wordt en gaat stralen 

In mijn praktijk wordt er voor elke vrouw een op maat gemaakt behandeltraject opgesteld. Iedere huid heeft zijn specifieke aandachtsgebieden. De huid geeft zichtbaar weer hoe je je voelt. Moe, energiek of gestrest. Door het werken met etherische oliën en plantenoliën kan je de huid precies geven wat zij op dat moment nodig heeft. 

Er zijn verschillende opties om te starten met het verbeteren van je huid.  

Je kunt beginnen met een ervaringsbehandeling,  zo kun je zelf ervaren hoe prettig en mooi de producten van de natuur zijn. Hierna stellen wij samen een behandeltraject op naar de wens van je huid.

Wanneer je huid al een langere tijd uit balans is, dan adviseer ik je een van mijn behandeltrajecten aan. Tijdens een behandeltraject creëren we een huidverbetering door een combinatie te maken van natuurlijke huidverzorging en gezonde voeding. Een van mijn behandeltrajecten kan je online via de computer volgen, dan ga je zelf aan de slag met je huidverbetering. 

Ik organiseer verder ook trainingen. De training ´Beoordeel je eigen huidverzorging en voeding´ bestaat uit het beoordelen van je eigen huidverzorgingsproducten en voedingsmiddelen

Welke specifieke aandachtsgebieden kan ik behandelen?

– Acne
– Allergieën
– Eczeem
– Rosacea
– Pigmentvlekken
– Huidveroudering
– Droge huid
– Roodheden in de huid
– Littekens
– Stress in de huid

Maak nu een afspraak 

Een gezichtsbehandeling met producten uit de natuur is een cadeau voor je huid. Aromatherapie is de basis. Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met etherische olien en plantenolien.

Voorbeeld behandelingen in mijn praktijk:

De gezichtsbehandeling Puur Natuur  97,-

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • een granenpeeling, deze maakt de huid heerlijk zacht.
  • Een vruchtenmasker, 2 kilo echt fruit op je huid. Geeft de huid de vitamines die zij nodig heeft
De gezichtsbehandeling Puur Balans  107,50

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • Een stimulerend kleimasker
  • Een heerlijke massage met voedende crème en olie. Geeft jou eindelijk de ontspanning die je nodig hebt.
De gezichtsbehandeling Puur Stimulerend  147,-

2 prachtige elementen in deze behandeling zijn:

  • Een stimulerend masker met etherische oliën
  • Een bindweefselmassage, dit stimulerend jou huid om weer te verstevigingen

Behandeltrajecten & Online programma

Behandeltrajecten 

Wanneer je huid uit balans is geraakt heeft het extra aandacht nodig voor haar herstel. Dit doe je met een behandeltraject. De duur van een traject is afhankelijk van wat de huid nodig heeft. Ze hebben minimaal een duur van 3 maanden.

Nadat de oorzaak bekend is wordt er een traject opgesteld voor jouw huid. Aan het begin wordt er een voedingsanalyse uitgevoerd om hierna een voedingspatroon op maat te maken. Stapsgewijs ga je hiermee aan de slag.

De huid wordt behandeld met  meerdere gezichtsbehandelingen. Deze worden uitgevoerd met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Gedurende het traject kan je de huid extra ondersteunen met voedingssupplementen en therapeutische etherische oliën. 

Online Programma

Thuis aan de slag met het verbeteren van je huid en zelf leren wat het beste is voor jouw huid? Dat kan met dit prachtige online programma ‘de stappen naar een stralende huid’.

Het programma bestaat uit 13 lessen. 13 stappen naar jouw huidverbetering. Elke week ga je aan de slag met 1 les. 

Elke week krijg je van mijn een video met ondersteunende literatuur en een opdracht waar je die week mee aan de slag gaat. Een voorbeeld opdracht is een voedingsboekje bijhouden of je eigen huidverzorgingsproducten beoordelen.

Welke onderwerpen komen aan bod:
– Welke huidverzorging goed is voor je huid.
– Wat is gezonde voeding
– recepten die de huid ondersteunen
– Welke vitamines heeft de huid nodig.

Training

In de winkels staan de mooiste huidverzorgingsproducten met prachtige kleuren, namen, geuren en beloftes. Hoe weet jij nu of die beloftes waar zijn die staan beschreven. Vraag je jezelf weleens af of die parfumstoffen wel goed zijn voor jou huid?  Vraag jij jezelf ook weleens af waarom je droge huid/ gevoelige huid/ vette huid blijft bestaan ondanks je aandacht voor je huidverzorging. Zou je met voeding je huid kunnen ondersteunen? Of zou je zelfs met voeding het huidverouderingsproces kunnen vertragen? 

Hoe kun je nu zo bewust mogelijk omgaan met je huid?

In de training ‘Beoordeel je eigen huidverzorging en voeding’ krijg je op al deze vragen krijg je antwoord.