Advies van Bloos

Thema: Huidverzorging en Voeding tijdens en na de zwangerschap  

‘ Advies van Bloos’ zijn bijeenkomsten met elke keer een ander thema. Deze avond staat de huidverzorging en voeding centraal tijdens en na de zwangerschap. 

 Thema: De huidverzorging en voeding tijdens en na de zwangerschap. 

De eerste weken zijn voorbij en langzaam merk je dat je lijf en huid aan het veranderen is. Je haren worden voller, je buikje wat ronder, je huid word droger of juist wat vetter. Tijdens de zwangerschap en na de bevalling verandert er veel in je lichaam.

Gedurende de zwangerschap is je lichaam een mooi mensje aan het creëren en hier gaat je lichaam zich op aanpassen en voorbereiden. Na de bevalling gaat je lichaam zich voorbereiden op de borstvoeding en zich weer herstellen van de bevalling. Dit is een prachtig proces van het vrouwelijk lichaam maar ook wel belastend voor het lichaam. Er kunnen hierdoor verschillende zwangerschapskwaaltjes ontstaan. Nu is het extra belangrijk om lief voor jezelf te zijn en de huid de juiste verzorging en pure voeding te geven. Tijdens deze avond komen deze verschillende fases van de zwangerschap en na de bevalling aanbod. 

Meld je nu aan voor
‘Advies van Bloos’

De onderwerpen die besproken gaan worden zijn:

 • Wat is nu de beste huidverzorging voor jouw huid?
  In cosmetica kunnen ingrediënten zitten die je huid nu juist gevoelig of droger maken. Hoe kan je dit voorkomen? Wat te doen als je wel kwaaltjes krijgt tijdens de zwangerschap zoals spataderen?
 • Wat kun je doen tegen alle zwangerschapskwaaltjes  zoals misselijkheid, maagzuur? 
 • Welke voedingsstoffen wil je graag binnen krijgen tijdens de zwangerschap. Gedurende de zwangerschap en de bevalling heeft je lichaam goeie voedingsstoffen nodig. Welke voedingsstoffen geven jou nu de ondersteuning om bijvoorbeeld wat meer energie te krijgen of eindelijk van de misselijkheid af te komen?
 • Welke voeding eet je liever niet tijdens de zwangerschap?
 • Hoe ondersteun je jouw lichaam na de bevalling met voeding?
 • Hoe verzorg je de babyhuid?
  Als straks je mooie wondertje geboren is wil je die op de zachtste manier verzorgen. De babyhuid is nog erg kwetsbaar. Tijdens deze workshop leer je de ins en out over het verzorgen van de babyhuid
 • Afsluitend met een Buikmassage

  Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Praktijk Bloos en wij mogen gebruik maken van de mooi zaal van Parentus. Parentus is een praktijk voor ouder & kind. Zij bieden een brede basis binnen de reguliere fysiotherapie en kinderfysiotherapie aan en geven zorg en ondersteuning onder één dak voor (aanstaande) ouder(s) en kind.

  Er zullen lekkere zitplekken zijn en gedurende de avond wordt er voor thee en gezonde hapjes gezorgd. In de zaal is er plek voor 14 zwangere buiken dus geef je snel op. Je kunt je aanmelden bovenaan de pagina. Laat even je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Ik heb er enorm veel zin in en zie je graag!
  Stralende groet, Els van der Kleij

  Datum: woensdag 18 februari van 19.30 – 21.30 
  lokatie: Parentus www.parentus.nl
  Adres: Europaweg 151 (4e verdieping) 2711 ER Zoetermeer